POBUNJENI UM - web magazin


MARKSISTIČKA CD ARHIVA


Marksistička CD arhiva (MCDA) je godišnja kopija sadržaja Marksističke internet arhive (MIA) na kompakt-disku. Svrha MCDA je da omogući korisnicima lakše i brže čitanje i pretraživanje MIA - umesto da svaku stranicu posebno skidate sa interneta, nabavkom MCDA sav materijal iz arhive vam se nalazi na dohvat ruke.

MCDA se snima početkom svake kalendarske godine, i obuhvata sav materijal koji je dodat u MIA u protekloj godini, kao i sav materijal iz ranijih godina. Najnovija, MCDA 2003 sadrži tri kompakt diska.

MCDA je besplatna! Ukoliko imate tri prazna CD-a, možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefona i mi ćemo vam je snimiti besplatno.

MCDA 2003 vam može biti isporučena poštom na kućnu adresu. U tom slučaju plaćate prazne diskove (3 x 20 dinara) na koje se snima MCDA 2003 i troškove poštarine (60 dinara), u ukupnom iznosu od (3 x 20 + 60 =) 120 dinara.

Uz MCDA 2003 dobijate snimljen i celokupan materijal web magazina Pobunjeni um na trećem disku! Naš broj telefona i e-mail adresa se nalaze u odeljku KONTAKT.


[ na početak | sadržaj | o autoru | kontakt ]

POBUNJENI UM web magazin (www.come.to/crveni), kontakt: proleter@email.com
Svako korišćenje, kopiranje i distribuiranje materijala je dozvoljeno, izuzev u komercijalne svrhe. Molimo vas da sačuvate oznaku izvora sa koga je materijal preuzet.